"Δεν είσαι μόνος" - ΝΤΟΥΓΙΑΣ BASKETBALL ACADEMY (VIDEO)

"Δεν είσαι μόνος" - ΝΤΟΥΓΙΑΣ BASKETBALL ACADEMY (VIDEO)

Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν επίσημα οι εγγραφές για την νέα χρονιά για την ακαδημία ΝΤΟΥΓΙΑΣ BASKETBALL ACADEMY Η ακαδημία πλησιάζει τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της διαθέτοντας ένα σύγχρονο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες αγοριών και κοριτσιών. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση και δείτε το όμορφο βίντεο που ετοίμασαν οι υπέυθυνοι της ακαδημίας με βαθύτερα μηνύματα...

Όλα αυτά τα χρόνια θέσαμε ως προτεραιότητα να διαμορφώσουμε χαρακτήρες και προσωπικότητες σε όλα τα επίπεδα και να διδάσκουμε ήθος στα παιδιά με το παράδειγμα μας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια η εμπειρία, η αγάπη μας για το άθλημα του μπάσκετ και για τα παιδιά σας καθώς και ο επαγγελματισμός, μας έκαναν να ξεχωρίσουμε και να γίνουμε μία από τις πρώτες επιλογές σας. 

Στην διάρκεια όλων αυτών το χρόνων κορυφαίοι Αμερικανοί προπονητές επισκέφτηκαν και μετέδωσαν γνώση και εμπειρίες στα παιδιά της ακαδημίας μας καθώς και τεχνογνωσία στους προπονητές μας (Χάιμε Μπάνες Γκάριντο – Υπεύθυνος υποδομών Βαλένθια, Άνταμ Μπραντς – Υπεύθυνος υποδομών Ιντιάνα Πέισερς ΝΒΑ, Ράιαν Γκούντσον – skill trainer του MVP και πρωταθλητή του ΝΒΑ Στέφεν Κάρυ, Τζόναθαν Ριντ – συνεργάτης των Οκλαχόμα Θάντερ και ιδρυτής του ομίλου Onpointhoops).

Φέτος θελήσαμε να ξεκινήσουμε την χρονιά δημιουργώντας ένα βίντεο σε επαγγελματικά πρότυπα με την βοήθεια του Ιωάννη Κωλέτση -εκ των κορυφαίων video producer των Ιωαννίνων- όπου προσπαθούμε να δώσουμε έξτρα κίνητρο στα παιδιά της πόλης να ασχοληθούν με το άθλημα του Μπάσκετ. Αξίζει το κόπο να το παρακολουθήσετε.

Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, αγάπη και υπευθυνότητα την δουλειά που μας έχετε αναθέσει.

Ευχαριστούμε που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύεστε με ότι πολυτιμότερο έχετε: τα παιδιά σας! 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα Υποδομών

Τελευταία Νέα