Νίκη και πρωτιά για τα μίνι του ΑΓΣΙ

Νίκη και πρωτιά για τα μίνι του ΑΓΣΙ

Στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία του πρώτου γύρου στον Ε' όμιλο του τουρνουά ΜΙΝΙ 2003 που διοργανώνει η ΕΣΚΑΒΔΕ ο ΑΓΣΙ επικράτησε του Πρωτέα Ηγουμενίτσας εκτός έδρας με σκορ 44-81, κι έτσι έμεινε πρώτος στην βαθμολογία αφού πριν τον αγώνα οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν με τρεις νίκες η καθεμία.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Κουβάτση μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο όπου με ένα επιμέρους 6-31 από πλευράς της γιαννιώτικης ομάδας τελείωσε το παιχνίδι πολύ νωρίς. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι για ένα ακόμη παιχνίδι σκόραραν όλοι οι παίκτες του ΑΓΣΙ.

Από τις τέσσερις ομάδες του ομίλου προκρίνονται στην Γ φάση όπου οι αγώνες είναι νοκ-άουτ οι τρεις πρώτες ομάδες βαθμολογικά. Ο αγώνας διεξήχθη Δευτέρα διότι πολλά παιδιά από την ομάδα του Πρωτέα έλειπαν το Σαββατοκύριακο σε σχολική εκδρομή και οι δύο ομάδες συμφώνησαν ο αγώνας να αλλάξει ημερομηνία. 

Δεκάλεπτα: 6-34, 12-17, 15-9, 11-21

Πρωτέας Ηγουμενίτσας: (Αντωνάκος) Παππάς 2, Καρβούνης 17(2), Βαζούκης, Κοντίνης, Σόφιας, Δήμου, Γραμμόζης 13(1), Νικολάτος 4, Αηδόνης, Αναστασίου 6, Κόρος, Θεοδώρου 2

ΑΓΣΙ (Κουβάτσης): Πάνος 4, Χαρατσάρης 2, Στεργίου 3, Γκούρας 7, Ντάτσης 8, Νικολαίδης 2, Παππάς 15, Λυγούρας 4, Γεωργονίκος 10, Κωτσόβολος 4, Χρήστου 5(1), Μήτταρης 17

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα Υποδομών

Τελευταία Νέα