ΜΙΝΙ Αγόρια 2003: Πρεμιέρα Β' φάσης

ΜΙΝΙ Αγόρια 2003: Πρεμιέρα Β' φάσης

Ξεκίνησε η Β' φάση του πρωταθλήματος ΜΙΝΙ για τα αγόρια που έχουν γεννηθεί το 2003, με τη συμμετοχή του ΑΓΣΙ και του Θρύλου Ιωαννίνων.  

Η ομάδα του ΑΓΣΙ βρίσκεται στην πρώτη θέση του Ε' ομίλου της ΕΣΚΑΒΔΕ και στον τελευταίο χρονικά αγώνα επικράτησε άνετα επί της ομάδος του Θρύλου.

Ο Παναγιώτης Κουβάτσης, προπονητής της ομάδας ΜΙΝΙ 2003 του ΑΓΣΙ δήλωσε για την ομάδα του: "Κάτι καλό δημιουργείται στο ΜΙΝΙ 2003 του ΑΓΣΙ, που αποτελείται από παίκτες γεννημένους το 2003. Μετά την κατάκτηση του αντίστοιχου ηλικιακά πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ και μάλιστα χωρίς ήττα, κάτι ανάλογο συμβαίνει μέχρι σήμερα και στην φετινή χρονιά. Οι νίκες και τα πρωταθλήματα στην ηλικία αυτή είναι το τελευταίο που με απασχολούν. Τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν σωστά τα βασικά του μπάσκετ και να γίνουν πρώτα από όλα καλοί συμπαίκτες. Μετά ακολουθούν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Στόχος της ομάδος αυτής είναι όσα περισσότερα παιδιά είναι εφικτό να παίξουν μπάσκετ σε αντρικό επίπεδο και κάποιοι από αυτούς να στελεχώσουν την αντρική ομάδα του ΑΓΣΙ τα επόμενα χρόνια."

Την επόμενη αγωνιστική ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Παραμυθιά, ενώ ο ΑΓΣΙ θα ταξιδέψει στην Ηγουμενίτσα με αντίπαλο τον τοπικό Πρωτέα, μια ομάδα που δουλεύει πολύ καλά σε όλα τα τμήματά της.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα Υποδομών

Τελευταία Νέα