Στη Λευκάδα τα αναπτυξιακά τμήματα του IBC (pics)

Στη Λευκάδα τα αναπτυξιακά τμήματα του IBC (pics)

Τα τμήματα υποδομών του IBC επισκέφθηκαν την Λευκάδα, όπου οι νεαροί αθλητές του γιαννιώτικου σωματείου είχαν την ευκαιρία να παίξουν φιλικούς αγώνες με τη Δόξα Λευκάδος, αλλά και να παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό αγώνα της Basket League. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου του IBC.

"Παραμένοντας προσηλωμένοι στον στόχο μας για διαρκή εξωστρέφεια του σωματείου, ειδικά στα αναπτυξιακά μας τμήματα, μετά την επίσκεψη στη Πάτρα και τη συνεργασία με τον Απόλλωνα Πατρών, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η επίσκεψη των ακαδημιών μας στην Λευκάδα για φιλικούς αγώνες με την Δόξα Λευκάδας. Οι νεαροί αθλητές μας, απέκτησαν σημαντικές εικόνες απέναντι σε ένα ακόμα σωματείο επιπέδου Α1, αγωνίστηκαν σε αρκετά καλό επίπεδο απολαμβάνοντας τους αγώνες και σίγουρα βιώσαν μια ακόμα μοναδική εμπειρία.

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/3/2017) γονείς και αθλητές του σωματείου μας απόλαυσαν το συναρπαστικό αγώνα της ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ απέναντι στο ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων (61-62).

Η διοίκηση του σωματείου μας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους υπεύθυνους του σωματείου και των ακαδημιών της Αθλητικής Ένωσης ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση και ελπίζουμε ότι σύντομα θα μας δοθεί η ευκαιρία να τους φιλοξενήσουμε στη πόλη μας". 

Φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα του IBC

IBC LEYKADA 2
IBC LEYKADA 3
IBC LEYKADA 4
IBC LEYKADA 6

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα Υποδομών

Τελευταία Νέα