ΑΓΣΙ Basketball Tour 2017 (pics, vid)

ΑΓΣΙ Basketball Tour 2017 (pics, vid)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εξόρμηση των τμημάτων υποδομής του ΑΓΣΙ στη Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια του ΑΓΣΙ Basketball Tour, ενός θεσμού που για αρκετά χρόνια το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου υποστηρίζει, δίνεται η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής να αγωνιστούν με αντίστοιχα τμήματα ομάδων που συμμετέχουν στην Α1 Εθνική κατηγορία και συγχρόνως να εμπλουτίσουν τις παραστάσεις τους, παρακολουθώντας αγώνες της Basket League.

Η Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ φιλοξένησε τις τρεις πρώτες ομάδες αθλητών γεννημένων τα έτη 2004-5. Είναι οι ομάδες που πήραν τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες συμμετέχοντας στο τουρνουά προ-μίνι της ένωσης με ιδιαίτερη επιτυχία. Στον αγωνιστικό τομέα οι ομάδες του ΑΓΣΙ ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις των παιχνιδιών απέναντι στις ομάδες του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν για μια ακόμη φορά το αποτέλεσμα του προγράμματος που ο ΑΓΣΙ εφαρμόζει στα τμήματα υποδομής.

Είναι γνωστή άλλωστε η στενή συνεργασία των δυο ομάδων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στο ετήσιο Zagori Basketball Camp’ του ΑΓΣΙ. Στην συνέχεια, οι αθλητές, αφού επισκέφθηκαν το μουσείο και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στο παλατάκι της Πυλαίας, παρακολούθησαν του παιγνίδι ΠΑΟΚ-ARIES Τρίκαλα προσκεκλημένοι της θεσσαλονικιώτικης K.A.E.

Tις ομάδες συνόδεψαν οι προπονητές Βασίλης Tσαμπαλάς και Νίκος Κωστόπουλος, ενώ για την άρτια και ασφαλή μεταφορά τους φρόντισαν από διοικητικής πλευράς οι παράγοντες της ομάδας Σάκης Σούλτης και Κώστας Παπαπέτρου.

Επόμενος σταθμός του ΑΓΣΙ Basketball Tour’ θα είναι τα Τρίκαλα, ενώ την 1η Απριλίου θα φιλοξενηθεί από τον Προμηθέα Πατρών για αγώνες στο Τόφαλος’. Παράλληλα έχει γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός και για τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα τα οποία θα αγωνισθούν με ακαδημίες κοντινότερων πόλεων της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της αναμέτρησης του ΑΓΣΙ με τον ΠΑΟΚ

Δείτε μερικές φωτογραφίες απο το ΑΓΣΙ Basketball Tour στη Θεσσαλονίκη:

Thes1
Thes2
Thes3
Thes4
Thes5
Thes6
Thes7
Thes8
Thes9
Thes10
Thes11
Thes12
Thes13
Thes14
Thes15
Thes16
 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα Υποδομών

Τελευταία Νέα