Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 26o Zagori Basketball Camp

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 26o Zagori Basketball Camp

Η αντίστροφη μέτρηση για το 26ο Zagori Basketball Camp ξεκίνησε! Η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της βορειοδυτικής Ελλάδος και 2ο μακροβιότερο camp στη χώρα ετοιμάζεται να υποδεχτεί για 26η συνεχόμενη χρονιά τους μικρούς φίλους που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τους κορυφαίους προπονητές και να δουν από κοντά μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ! Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Το 26ο Zagori Basketball Camp & Tournament θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του E.A.N.K. Ιωαννίνων και οι εγγραφές ξεκίνησαν. Αθλητές και αθλήτριες από 6 ως 16 ετών, ανεξαρτήτως εμπειρίας στο άθλημα αναμένεται να κατακλύσουν για ακόμη μία χρονιά τα γήπεδα της Λιμνοπούλας. Τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες, ανάλογα με την ηλικία και εμπειρίας τους στο μπάσκετ και θα έχουν μόνιμο προπονητή - υπέυθυνο γκρουπ, καθόλη τη διάρκεια του camp.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι τα παιδιά να παίξουν, να χαρούν και να μάθουν όσο περισσότερα πράγματα για το basket!  Η προσπάθεια για προσωπική βελτίωση και η διάθεση να γίνει αυτό μέσα από συλλογική εργασία αποτελεί ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση συμμετοχής. 

Υπεύθυνος διοργάνωσης είναι ο Νίκος Φιλίππου, ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσε την παρουσία του με τις ενδοξότερες στιγμές του Ελληνικού μπάσκετ τόσο σε σωματειακό επίπεδο όσο και σε αυτό της Εθνικής ομάδας.

Εγγραφή μπορείτε να κάνετε στο website του camp: https://zagoribasketballcamp.gr/index.php/registration και στο τηλέφωνο 694 473 2324.

Facebook Page Camp: https://www.facebook.com/zagoribasketballcamp/

Χορηγοί του 26oυ Zagori Basketball Camp & Tournament:

ZAGORI WATERWILSON, ATHLOS, COFFEE ISLAND, ΔΩΔΩΝΑΙΑALEXIOS HOTEL, Π.Ε.Α.Κ.Ι.,GYMNASTICSΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΛΟΥΞ, NICMEDIASIGLITOS, τους χορηγούς επικοινωνίας SUPER-FMBASKETBLOG.GR και BASKET247.GR και το media partner: IOANNINABASKET.GR.

POSTER ZAGORI 26

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα