Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Εργασιακού

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Εργασιακού

Έφτασε η ώρα των προημιτελικών για το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Ιωαννίνων με τους αγώνες από εδώ και πέρα να είναι νοκ-άουτ μέχρι τον τελικό νικητή της διοργάνωσης.

Οι αήττητοι και 1οι του Θ' Ομίλου Μηχανικοί θα αντιμετωπίσουν τους ψυχωμένους Εμπόρους σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η ομάδα των περσινών πρωταθλητών. Η Δωδώνη ως 1η του Η' ομίλου θα αντιμετωπίσει τους μαχητικούς Πυροσβέστες, με την ομάδα της γαλακτοβιομηχανίας να είναι και εδώ φαβορί για την πρόκριση, με τους Πυροσβέστες όμως να παρουσιάζονται ιδιαίτερα ισχυροί στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος.

Οι δύο πιο αμφίρροποι προημιτελικοί είναι τα παιχνίδια  Εστίαση-Αστυνομικοί και ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα - Ομίλος Νιτσιάκος. Ερωτηματικό παραμένει για την ομάδα της Εστίασης αν θα μπορέσει να κατέβει στον αγώνα πλήρης, ενώ μεγάλη μάχη αναμένεται να δωθεί και μετάξύ των Δικηγόρων και του Ομίλου Νιτσιάκου, τόσο μέσα στη ρακέτα όσο και από την περιφέρεια. 

Το σίγουρο είναι πως και τα τέσσερα παιχνίδια αναμένεται να μας χαρίσουν πολλές συγκινήσεις.

Υπάρχουν φυσικά και τα δύο ματς κατάταξης για τις θέσεις 9-12, τα οποία ωστόσο είναι πολύ κρίσιμα καθώς οι νικητές εξασφαλίζουν απευθείας θέση στην Α1 κατηγορία του 3ου Εργασιακού Πρωταθλήματος....συνεπώς το ενδιαφέρον είναι στα ύψη και για τα ματς Πίνδος-Οικονομολόγοι και Επαγγελματίες Υγείας-Τραπεζικοί.

Συγκεντρωτικά οι αγώνες είναι οι εξής:

Κυριακή 18:00 ΕΑΝΚΙ: Επαγγελματίες Υγείας-Τραπεζικοί
Κυριακή 20:00 ΕΑΝΚΙ: Δωδώνη-Πυροσβέστες
Κυριακή 21:00 Πανεπιστημιο: ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα-Όμιλος Νιτσιάκος
Δευτέρα 22:00 Πανεπιστήμιο: Έμποροι-Μηχανικοί
Τρίτη 21:00 Μέτσοβο: Πίνδος-Οικονομολόγοι
Τετάρτη 22:00 Πανεπιστήμιο: Εστίαση-Αστυνομικοί

Επίσης, για τις θέσεις 15-16 αγωνίζονται οι Δημοτικοί Υπάλληλοι με τα ΙΙΕΚ Δέλτα την Τρίτη στις 22:00 στο Πανεπιστήμιο. 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα Εργασιακού Πρωταθλήματος