Η μπασκετική γιορτή του Εργασιακού...σε εικόνες!

Η μπασκετική γιορτή του Εργασιακού...σε εικόνες!

Μία μοναδική μπασκετική γιορτή έλαβε χώρα το Σάββατο 20 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ, όπου παλιοί και νέοι βρέθηκαν στα παρκέ για φιλανθρωπικό σκοπό στο πλαίσιο του All Star Game του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Basketball Ν.Ιωαννίνων.

Έγιναν δύο φιλικοί αγώνες....ένας μεταξύ της φημισμένης ομάδας του λυκείου της Ζωσιμαίας, που είχε κατακτήσει την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 1992, και μιας επίλεκτης ομάδας του Εργασιακού....και ένας μεταξύ των ενεργών και κοινοτικών παικτών του πρωταθλήματος, οι οποίοι χωρίστηκαν σε ομάδες Διασήμων και Μαχητών!!!

Στα ημίχρονα των αγώνων έγινε διαγωνισμός τριπόντων μεταξύ παικτών του Εργασιακού και οι επιδόσεις τους ήταν εξαιρετικές...είδαμε επίδοση μέχρι και 18 εύστοχων τριπόντων στα 25 που εκτελέστηκαν. Νικητής στα τρίποντα ήταν ο Δημήτρης Τσιούμπος από την ομάδα των Μηχανικών.

PHOTO GALLERY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ

Επίσης, βραβεύθηκαν για την προσφορά και υποστήριξη τους στο Εργασιακό Πρωτάθλημα, το ΤΕΙ Ηπείρου, το οποίο εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Γκανάς, και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων Γιώργος Χαβέλας. Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στην ομάδα των Ιατρικών Επισκεπτών, εκπροσωπούμενη από τον Γιάννη Κρασόπουλο, λόγώ του ότι δώρισε το ποσό της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα στην Ιερά Μονή Δουραχάνης.

IMG 0355
IMG 0376
IMG 0384

Ήταν ένα μικρό διάλειμμα για τους παίκτες του Εργασιακού λίγο πριν τα προημιτελικά και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες απόλαυσε δύο αγώνες μπάσκετ, στους οποίους κυριαρχούσαν τόσο οι χαλαρές άμυνες όσο και η διάθεση για μπασκετικά "πικαρίσματα" μεταξύ των παικτών.

PHOTO GALLERY ΖΩΣΙΜΑΙΑ 1992 - ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ 80s

Για την ιστορία η ομάδα των Επιλέκτων κέρδισαν στον πόντο με 66-65 την ομάδα της Ζωσιμαίας, και η ομάδα των Διάσημων νίκησε την ομάδα των Μαχητών με 91-88...με το τελευταίο δίποντο να το πετυχαίνει ο προπονητής των Διασήμων Νίκος Παπαδόπουλος!

PHOTO GALLERY ΜΑΧΗΤΕΣ - ΔΙΑΣΗΜΟΙ

Τα έσοδα μέσω χορηγιών και τα ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν στην Ιερά Μονή Δουραχάνης, τα Συσσίτια Περιβλέπτου και Αγ.Νικολάου, τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα Εργασιακού Πρωταθλήματος