Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Γ' φάσης του Εργασιακού

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Γ' φάσης του Εργασιακού

Μία στροφή πριν τον τερματισμό της Γ' Φάσης βρίσκεται το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα, το οποίο συνεχίζεται με έξι αγώνες την Κυριακή 14/5 και την Δευτέρα 15/5.

Τα ματς της Αγωνιστικής
Αναμφίβολα, το ματς που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα είναι το Μηχανικοί - Αστυνομικοί. Οι δύο ομάδες είναι αήττητες στην φετινή διοργάνωση και είναι γνώριμες από πέρυσι, καθώς αναμετρήθηκαν στον τελικό του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος, σε ένα συναρπαστικό ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Μηχανικοί, με νίκη, εξασφαλίζουν την πρώτη θέση στον Όμιλο, ενώ αν νικήσουν οι Αστυνομικοί θα θέλουν άλλη μία με τον Όμιλο Νιτσιάκου για να βγουν αυτοί πρώτοι στον Όμιλο.

Το άλλο ματς που ίσως κρίνει την πρωτιά στον Η' Όμιλο είναι το Δωδώνη-Εστίαση. Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικό στυλ και ρυθμό παιχνιδιού. Η αήττητη Δωδώνη θέλει νίκη για να κλειδώσει την πρώτη θέση του Ομίλου, ενώ η Εστίαση θα χρειαστεί σε περίπτωση νίκης, άλλη μία νίκη με την ομάδα ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα στην τελευταία αγωνιστική. 

Στα υπόλοιπα ματς, στον αγώνα Πυροσβέστες-Οικονομολόγοι,ο νικητής θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την είσοδο την τετράδα του Θ' Ομίλου, ενώ στο ματς Έμποροι-Πίνδος, η Πίνδος με νίκη κλειδώνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Νίκη θέλει η ομάδα των ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα έναντι των Επαγγελματιών Υγείας για να μην μπεί σε μπελάδες για την πρόκριση, ενώ ο Όμιλος Νιτσιάκος αντιμετωπίζει τους Τραπεζικούς, οι οποίοι έχουν μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, καθώς ακολουθεί αυτή την εβδομάδα και το εξ'αναβολής ματς με τους Αστυνομικούς.

Συγκεντρωτικά τα ματς είναι τα εξής :

Κυριακή 19:00 ΕΑΝΚΙ : Όμιλος Νιτσιάκος - Τραπεζικοί
Κυριακή 21:00 ΕΑΝΚΙ : Δωδώνη - Εστίαση
Κυριακή 21:00 Πανεπιστήμιο : Έμποροι - Πίνδος
Δευτέρα 20:00 Μέτσοβο : Πυροσβέστες - Οικονομολόγοι
Δευτέρα 22:00 Μέτσοβο : Επαγγελματίες Υγείας - ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα
Δευτέρα 22:00 Πανεπιστήμιο : Μηχανικοί - Αστυνομικοί

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει δράση και στα ματς κατάταξης 13 έως 18, τα οποία γίνονται :

Θέσεις 15-16 : Κυριακή 12:00 Πανεπιστήμιο : Δημοτικοί Υπάλληλοι - ΙΙΕΚ Δέλτα
Θέσεις 17-18 : Τρίτη 20:00 Μέτσοβο : Εγνατία Οδός - Ραδιοταξί
Θέσεις 13-14 : Τετάρτη 22:00 Πανεπιστήμιο : ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο - Εκπαιδευτικοί

Σε ματς που έγινε την Πέμπτη 11/5 στο Πανεπιστήμιο, τα ΜΜΕ νίκησαν με 60-59 την ομάδα του ΙΚΕΑ και κατέλαβαν την 19η θέση στο Πρωτάθλημα, ενώ τα ΙΚΕΑ την 20η.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα Εργασιακού Πρωταθλήματος