Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Γ' φάσης του Εργασιακού

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Γ' φάσης του Εργασιακού

Ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο η 1η Αγωνιστική της Γ' Φάσης του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος. Πρώτα θα γίνουν οι έξι αγώνες για τις θέσεις 1 έως 12 και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν και οι τέσσερις αγώνες για τις θέσεις 13 έως 20.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο, 22/4 στις 21:00 στο Καλπάκι με τον αγώνα μεταξύ Ομίλου Νιτσιάκου και Πυροσβεστικής. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί σε ένα αδιάφορο ματς στο τέλος της Β' Φάσης και η ομάδα του Ομίλου Νιτσιάκου είχε κερδίσει με 18 πόντους διαφορά, αλλά τώρα το ματς προβλέπεται εντελώς διαφορετικό.

Την Κυριακή, 23/4 στις 17:30 στο Πανεπιστήμιο οι Τραπεζικοί αντιμετωπίζουν τους Αστυνομικούς σε ένα ενδιαφέρον ματς, όπου πολλά θα εξαρτηθούν και από τη σύνθεση που θα κατεβάσει η ομάδα των Τραπεζικών. Αν είναι πλήρεις όλα μπορούν να γίνουν, διαφορετικά τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα της Αστυνομίας.

Στις 20:00 οι Μηχανικοί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με νίκη και να κάμψουν την αντίσταση των μαχητικών Οικονομολόγων. Το ματς προβλέπεται δυνατό και θα παιχτεί στη δύναμη και στον ρυθμό που θα δώσουν οι δύο ομάδες. 

Στις 22:00 στο ματς Δωδώνη-Επαγγελματίες Υγείας αναμετρούνται η 1η με την 5η καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος και προβλέπεται να δούμε ένα run & gun παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Το ζητούμενο είναι η άμυνα της κάθε ομάδας στα ατού της άλλης, αν και δεν αποκλείεται να δούμε ένα μεγάλο σκορ στο τέλος και από τις δύο ομάδες χωρίς αμυντικούς προσανατολισμούς.

Την Δευτέρα στις 20:00 στο Μέτσοβο θα γίνει το ματς Έμποροι-ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα. Η λογική λέει πως η ομάδα των ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, αλλά οι Έμποροι έχουν δείξει πως είναι απρόβλεπτη ομάδα!

Το ματς της Αγωνιστικής

Το ματς που όλοι περιμένουν πάντως είναι το Εστίαση-Πίνδος. Δύο ομάδες γνώριμες μεταξύ τους από την Β' Φάση, όπου το μεταξύ τους ματς ήταν το απόλυτο ντέρμπι και κρίθηκε στο τέλος με την Εστίαση να κερδίζει με 84-80. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 22:00 στο Μέτσοβο και περιμένουμε έναν αγώνα με ένταση και υψηλό σκορ.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως  θα γίνει και ένα εξ'αναβολής ματς μεταξύ ΙΚΕΑ και ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο, την Κυριακή στις 12:00 στο Πανεπιστήμιο και το αποτέλεσμά του θα κρίνει τους αντιπάλους των Εκπαιδευτικών και της Εγνατίας Οδού στα ματς για τις θέσεις 13-20 που θα γίνουν Τετάρτη και Πέμπτη 26 και 27 Απριλίου.

Συγκεντρωτικά τα ματς:
Σάββατο 21:00 Καλπάκι: Όμιλος Νιτσιάκος - Πυροσβέστες
Κυριακή 12:00 Πανεπιστήμιο: ΙΚΕΑ - ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο
Κυριακή 17:30 Πανεπιστήμιο: Τραπεζικοί - Αστυνομικοί
Κυριακή 20:00 Πανεπιστήμιο: Μηχανικοί - Οικονομολόγοι
Κυριακή 22:00 Πανεπιστήμιο: Δωδώνη - Επαγγελματίες Υγείας
Δευτέρα 20:00 Μέτσοβο: Εστίαση - Πίνδος
Δευτέρα 22:00 Μέτσοβο: Έμποροι - ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα Εργασιακού Πρωταθλήματος