Η 5η αγωνιστική της Β' φάσης του Εργασιακού

Η 5η αγωνιστική της Β' φάσης του Εργασιακού

Με δύο αγώνες που έγιναν στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ άνοιξε η 5η και τελευταία αγωνιστική της Β' φάσης του Εργασιακού Πρωταθλήματος. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα, Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου με 5 ματς, ενώ ο αγώνας μεταξύ των ΙΚΕΑ και του ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο θα γίνει την Κυριακή 23 Απριλίου.

Στο ματς Εγνατία Οδός-Επαγγελματίες Υγείας, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο στο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι "γιατροί" πήραν μία διαφορά, αλλά η Εγνατία Οδός με αντεπίθεση διαρκείας και ευστοχία από την περιφέρεια κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα.

Πρώτο ροζ φύλλο και για τους Δημοτικούς Υπαλλήλους, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν την ομάδα των Ραδιοταξί, η οποία έλυσε τα εσωτερικά της προβλήματα και συνεχίζει την πορεία της στο Πρωτάθλημα. Η "Dream Dim" πήρε μία διαφορά 20 πόντων από την αρχή και τη συντήρησε μέχρι τέλους μοιράζοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της.

Σήμερα, στην Κόνιτσα στις 19:00, Πυροσβέστες και Όμιλος Νιτσιάκος έχουν προκριθεί και παίζουν για το γόητρο και την κατάληψη της 2ης θέσης του Γ' Ομίλου, ενώ αμέσως μετά θα διεξαχθεί ένα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι πρόκρισης στην επόμενη φάση μεταξύ των Εκπαιδευτικών και των Εμπόρων. Από την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων, θα δίναμε ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα των Εκπαιδευτικών, αλλά οι Έμποροι είναι ικανοί για όλα στη μέρα τους.

Το δεύτερο ντέρμπι θα γίνει στο Πανεπιστήμιο στις 20:00 μεταξύ της ομάδας της Πίνδου και των ΙΙΕΚ Δέλτα, τα οποία ατύχησαν να έχουν έναν σοβαρό τραυματισμό βασικού παίκτη τους δύο μέρες πριν το κρίσιμο ματς. Περιμένουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο με τους φοιτητές των ΙΙΕΚ Δέλτα να έρχονται αντιμέτωποι με τους φανατικούς Wild Cocks, και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος για τη νίκη-πρόκριση. Αμέσως μετά Τραπεζικοί και Οικονομολόγοι θα παίξουν για τη 2η και 3η θέση του ομίλου τους σε ένα αδιάφορο κατά τα άλλα ματς, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί.

Τέλος, στις 21:00 στο ΕΑΝΚΙ τα ΜΜΕ θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Εστίασης. Το μάτς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και περιμένουμε γρήγορο ρυθμό, χαλαρή διάθεση και πολλά τρίποντα και από τις δύο ομάδες.

Συγκεντρωτικά, το πρόγραμμα και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Σάββατο 19:00 ΕΑΝΚΙ: Εγνατία Οδός - Επαγγελματίες Υγείας: 80-69
Σάββατο 21:00 ΕΑΝΚΙ: Δημοτικοί Υπάλληλοι - Ραδιοταξί: 68-41
Κυριακή 19:00 Κόνιτσα: Πυροσβέστες - Όμιλος Νιτσιάκος: 52-70
Κυριακή 21:00 Κόνιτσα: Εκπαιδευτικοί - Έμποροι: 67-70
Κυριακή 20:00 Πανεπιστήμιο: Πίνδος - ΙΙΕΚ Δέλτα: 66-64
Κυριακή 21:00 ΕΑΝΚΙ: ΜΜΕ - Εστίαση: 46-69
Κυριακή 22:00 Πανεπιστήμιο: Τραπεζικοί - Οικονομολόγοι: 43-46

Κυριακή 23 Απρ: ΙΚΕΑ - ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα Εργασιακού Πρωταθλήματος