Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Εργασιακού

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Εργασιακού

Ξεκαθάρισαν σχεδόν όλες οι θέσεις πρόκρισης για την επόμενη Γ' Φάση του Εργασιακού Πρωταθλήματος. Απέμειναν μόνο δύο θέσεις που θα κριθούν στην επόμενη και τελευταία 5η αγωνιστική της Β' Φάσης όπου τα ματς Εκπαιδευτικοί-Έμποροι και Πίνδος-ΙΙΕΚ Δέλτα είναι τελικοί...όποιος κερδίσει περνάει.

Το πρώτο ματς της 5ης αγωνιστικής έγινε το Σάββατο στο Μέτσοβο και η ψυχωμένη Εγνατία Οδός παραλίγο να σπάσει το αήττητο των Μηχανικών, οι οποίοι βρέθηκαν σε κακή μέρα. Το σκορ πήγε ψηλά και στο τελευταίο λεπτό έγινε ντέρμπι, με την Εγνατία Οδό να αποδεικνύει ότι ίσως να άξιζε κάτι περισσότερο από την τελευταία θέση του ομίλου.

Το ματς Έμποροι-Επαγγελματίες Υγείας ήταν ντέρμπι μόνο για ένα ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Επαγγελματίες Υγείας πήραν μία διαφορά 14 πόντων και τελικά κέρδισαν άνετα την 2η θέση του Δ' ομίλου. Οι Έμποροι πάλεψαν, αλλά δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τους ψηλούς της αντίπαλης ομάδας.

Την Κυριακή, η ομάδα των Ραδιοταξί δεν μπόρεσε να κατέβει στο ματς με τους Οικονομολόγους στο Μέτσοβο και μηδενίστηκε για το συγκεκριμένο ματς. Οι Οικονομολόγοι θα παίξουν την επόμενη αγωνιστική για την 2η θέση με αντίπαλους τους Τραπεζικούς σε ένα ματς γοήτρου και προετοιμασίας για τη συνέχεια.

Η ομάδα των ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα αντιμετώπισε με ελλείψεις την ομάδα των Δημοτικών Υπαλλήλων και δυσκολεύτηκε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα να κάμψει την αντίστασή τους. Οι άμυνες και η αστοχία των ομάδων κυριάρχησαν και τελικά οι Δημοτικοί Υπάλληλοι αποχαιρέτησαν και μαθηματικά την επόμενη φάση.

Στο επόμενο παιχνίδι μεταξύ Δωδώνης και ΙΚΕΑ, είδαμε το μεγαλύτερο σκορ από ομάδα....102 πόντοι για την ομάδα της γιαννιώτικης γαλακτοβιομηχανίας. Οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν απαλλαγμένοι από άγχος και πίεση για τη νίκη και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.

Το ματς της αγωνιστικής ήταν μεταξύ Ομίλου Νιτσιάκος και ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο. Η ομάδα του Νιτσιάκου κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο κυρίως λόγω της υπεροχής της στους ψηλούς, αλλά το ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο έδειξε ικανό να μπορεί να γυρίσει το ματς από την περιφέρεια στο τέταρτο δεκάλεπτο. Τελικά, ο Όμιλος Νιτσιάκος πήρε τη νίκη και την πρόκριση, με παιχνίδι μέσα στη ρακέτα στο τέλος.

Άλλη μία παράταση παρακολουθήσαμε στο ματς μεταξύ Αστυνομικών και ΜΜΕ. Οι άμυνες ήταν πολύ σκληρές και το σκορ πολύ χαμηλό (42-42 στην κανονική διάρκεια). Τελικά οι Αστυνομικοί ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν το ματς. Τα ΜΜΕ απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη τύχη στο Πρωτάθλημα και μάλιστα θα μπορούσαν να "κλέψουν" το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας όταν και αστόχησαν στο τελευταίο σουτ.

Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής, ΙΙΕΚ Δέλτα και Εστίαση έδωσαν ένα show έξω από την γραμμή των 6,75 πετυχαίνοντας συνολικά 16 τρίποντα και ενώ η Εστίαση έδειχνε ότι δεν θα έχει πρόβλημα να καθαρίσει στο ματς, στο τέλος κινδύνεψε από την αντεπίθεση διαρκείας που εξαπέλυσαν τα ΙΙΕΚ Δέλτα. 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία των ομάδων σύμφωνα με τα φύλλα αγώνων που επεξεργάστηκε το ioanninabasket.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΕΔΩ

01
02
03
04
06
07
08
Ikea Tei Aei

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα Εργασιακού Πρωταθλήματος