3η Αγωνιστική Εργασιακού - Εταιρική Μάχη Κορυφής

3η Αγωνιστική Εργασιακού - Εταιρική Μάχη Κορυφής

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η Β’ Φάση του Εργασιακού Πρωταθλήματος και οι αγώνες της 3ης Αγωνιστικής είναι κρίσιμοι για την βαθμολογική κατάταξη των ομάδων και την κατάληψη των τριών πρώτων θέσεων.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο βράδυ (21:30) στο Μέτσοβο όπου η ομάδα της Πίνδου αντιμετωπίζει την ομάδα της Εστίασης. Και οι δύο ομάδες έχουν από μία ήττα, αλλά η Εστίαση έχει έναν αγώνα λιγότερο. Δεύτερη ήττα για οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες θα δημιουργήσει μπελάδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κυριακή στις 12:30 στο Μέτσοβο, οι Αστυνομικοί παίζουν με την ομάδα των ΙΙΕΚ Δέλτα, η οποία δεν έχει γνωρίσει την ήττα μέχρι στιγμής από την αρχή της διοργάνωσης, έχοντας παίξει έξη ματς στην Α’ Φάση και ένα στην Β’. Οι Αστυνομικοί προέρχονται από μεγάλη νίκη κόντρα στην Εστίαση και είναι το φαβορί.

Αμέσως μετά στις 14:30, υπάρχει το πολύ κρίσιμο ματς του Δ’ Ομίλου Εκπαιδευτικοί-Επαγγελματίες Υγείας, όπου οι Επαγγελματίες Υγείας θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να ανέβουν στη βαθμολογία και να έχουν και το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Εκπαιδευτικούς.   

Την Κυριακή στις 21:00 στο ΕΑΝΚΙ, η ομάδα ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα θα αναμετρηθεί με την ομάδα των Οικονομολόγων. Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες στην Β’ Φάση και το ματς προμηνύεται ντέρμπι. Αν θα έπρεπε να δώσουμε προγνωστικά, θα δίναμε ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα κυρίως λόγω των περισσότερων επιλογών που έχει κοντά στο καλάθι, από την άλλη όμως κανένα αποτέλεσμα δε θα μας εξέπληττε.

Το ματς της Αγωνιστικής

Αναμφίβολα, το ματς της Αγωνιστικής θα είναι εκείνο του Γ’ Ομίλου μεταξύ της Δωδώνης και του Ομίλου Νιτσιάκος την Κυριακή στις 21:30 στο Πανεπιστήμιο. Δύο ομάδες που εκπροσωπούν δύο από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της πόλης μας. Δύο ομάδες που στηρίζονται κυρίως στη δύναμη και στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα. Το παιχνίδι προβλέπεται να είναι κλειστό και με βάση την εικόνα όλων των ομάδων του ομίλου το αποτέλεσμά του θα κρίνει την πρωτιά.

Την Δευτέρα στις 20:00 στο Μέτσοβο, θα διεξαχθεί το ματς Τραπεζικοί-Ραδιοταξί, όπου τα προγνωστικά είναι με το μέρος των πρώτων, αν και με βάση τα όσα είδαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές η απόδοσή τους μεταβάλλεται ανάλογα με την δωδεκάδα που κατεβάζουν. Τα Ραδιοταξί, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουν και θα βγάλουν ενέργεια στο παρκέ.

Στις 22:00 την ίδια μέρα, στο ίδιο γήπεδο, θα παίξουν οι Μηχανικοί με τους Εμπόρους. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν χάσει στη Β’ Φάση, με τους Εμπόρους να έχουν ένα ματς λιγότερο. Με νίκη, οι Μηχανικοί εξασφαλίζουν την πρώτη θέση στον Δ’ Όμιλο, ενώ με νίκη οι Έμποροι θα βρεθούν με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Η λογική «λέει» Μηχανικοί, αλλά οι Έμποροι θα είναι σκληρό καρύδι.

Τέλος, την Δευτέρα στις 22:00 στο Πανεπιστήμιο, οι Πυροσβέστες θα παίξουν με την ομάδα ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο σε ένα πολύ κρίσιμο ματς καθώς όποιος νικήσει αποκτά προβάδισμα για την πρόκριση στην Γ’ Φάση. Οι Πυροσβέστες θα αγωνιστούν για δεύτερο ματς με ελλείψεις, ενώ η ομάδα του ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη «φυσική» της έδρα.

Συγκεντρωτικά :
Σάββατο 21:30, Μέτσοβο, Πίνδος-Εστίαση
Κυριακή 12:30, Μέτσοβο, Αστυνομικοί-ΙΙΕΚ Δέλτα
Κυριακή 14:30, Μέτσοβο, Εκπαιδευτικοί-Επαγγελματίες Υγείας
Κυριακή 21:00, ΕΑΝΚΙ, ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα-Οικονομολόγοι
Κυριακή 21:30, Πανεπιστήμιο, Δωδώνη-Όμιλος Νιτσιάκος
Δευτέρα 20:00, Μέτσοβο, Τραπεζικοί-Ραδιοταξί
Δευτέρα 22:00, Μέτσοβο, Μηχανικοί-Έμποροι
Δευτέρα 22:00, Πανεπιστήμιο, Πυροσβέστες-ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο

  

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα Εργασιακού Πρωταθλήματος