Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Εργασιακού

Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Εργασιακού

Τα παιχνίδια για το Εργασιακό Πρωτάθλημα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, χαρίζοντάς μας σπουδαία ματς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης. Δύο παιχνίδια που κρίθηκαν στην τελευταία φάση, παιχνίδια που έκριναν κατά πολύ την πορεία των ομάδων στη συνέχεια, αλλά και τα πρώτα ματς στην Β’ Φάση για τις τέσσερεις ομάδες, που είχαν ρεπό την 1η αγωνιστική.

Η αρχή έγινε το Σάββατο στην Κόνιτσα όπου οι Δημοτικοί Υπάλληλοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 5 πόντους, αλλά στη συνέχεια τα πολλά φάουλ και η εμπειρία των Τραπεζικών, έδωσαν τη νίκη στους δεύτερους με 78-71.

Μηχανικοί και Επαγγελματίες Υγείας μέχρι το τέλος του 2ου δεκαλέπτου ήταν κοντά στο σκορ, αλλά στο 3ο δεκάλεπτο οι Μηχανικοί πίεσαν στην άμυνα, βρήκαν λύσεις από την περιφέρεια και τελικά επικράτησαν με 81-69 διπλασιάζοντας τις νίκες τους στον Δ’ Όμιλο.

Πίνδος και ΜΜΕ προέρχονταν από ήττες και ήθελαν οποωσδήποτε τη νίκη. Η Πίνδος ξεκίνησε καλύτερα το ματς και έφτασε στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου να προηγείται με 12 πόντους διαφορά (57-45). Τα ΜΜΕ έκαναν φοβερή αντεπίθεση στο 4ο δεκάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσαν να κλέψουν το ματς στο τελευταίο σουτ και έχασαν με 72-70.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Την Κυριακή στο Μέτσοβο, οι Πυροσβέστες είχαν ένα εύκολο πρωινό κερδίζοντας άνετα την ομάδα των ΙΚΕΑ με 71-41 και βρήκαν την ευκαιρία να μοιράσουν τον χρόνο σε όλους τους παίκτες τους.

Στο ματς Εκπαιδευτικοί-Εγνατία Οδός, όλοι περίμεναν μία δυνατή μάχη μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζονταν καλά από πέρυσι. Τελικά οι Εκπαιδευτικοί δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν με 70-59 και έχουν πλέον πολλές ελπίδες για πρόκριση.

Προμηνύονταν ντέρμπι και τελικά ήταν ένα ματς που το απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην κερκίδα. Δύναμη, πάθος, ταχύτητα και δύο αντίθετες ομάδες. Μέσα στην ρακέτα το παιχνίδι των Αστυνομικών, περιφερειακό παιχνίδι από την Εστίαση. Τελικά στις λεπτομέρειες κέρδισε η ομάδα των Αστυνομικών με 65-63.

Την Δευτέρα στο Καλπάκι, η ομάδα ΔΣΙ-Νομικά Επαγγέλματα, έχοντας και σημαντικές απουσίες, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην ομάδα των Ραδιοταξί που κατέβηκε με σύνθεση 8 ατόμων. Έκανε οικονομία δυνάμεων και τελικά νίκησε με 70-60.

Τέλος η ομάδα ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο, έδωσε τον πρώτο της αγώνα στο Πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα της Δωδώνης, καθώς πρώτη φορά φέτος συμμετέχει και δεν έδωσε αγώνες στην Α’ Φάση. Δεν τα κατάφερε όμως καθώς έχασε με 66-54. 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία των ομάδων σύμφωνα με τα φύλλα αγώνων που επεξεργάστηκε το ioanninabasket.gr.

01
02
03
04
05
06
07
08

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα Εργασιακού Πρωταθλήματος