Οι μαγικές στιγμές του μπάσκετ...

Οι μαγικές στιγμές του μπάσκετ...

Στο εργασιακό πρωτάθλημα εκτός από υψηλό επίπεδο μπάσκετ, ένταση και δύναμη διαπιστώσαμε σε αυτή την 2η αγωνιστική και το μπασκετικό, και όχι μόνο, επίπεδο και ήθος κάποιων παικτών και προπονητών. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην σας αναφέρουμε τα παρακάτω δύο περιστατικά.

Αρχικά, στον αγώνα Μηχανικοί-Επαγγελματίες Υγείας στο Β' δεκάλεπτο και ενώ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, σε μία διεκδίκηση, η μπάλα βγαίνει εκτός παρκέ και οι διαιτητές δίνουν την μπάλα στην ομάδα των Μηχανικών. Αμέσως ο παίκτης των Μηχανικών Δημήτρης Τσιούμπος απευθύνεται στους διαιτητές και παραδέχεται πως εκείνος έβγαλε την μπάλα. Οι διαιτητές αλλάζουν την απόφασή τους και ο παίκτης-προπονητής των Επαγγελματιών Υγείας Στέφανος Ζούμπας συγχαίρει τον παίκτη των Μηχανικών για την ενέργειά του.

Στη συνέχεια στο ματς Πίνδος-ΜΜΕ παρακολουθήσαμε...τον ορισμό του fair play. Σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για τη συνέχεια και των δύο ομάδων και ενώ το παιχνίδι τελειώνει και είναι σχεδόν στον πόντο ο παίκτης των ΜΜΕ Δημήτρης Παπαϊωάννου κατά λάθος κτυπάει έναν παίκτη της Πίνδου στο κατέβασμα της μπάλας, επιβραδύνει με την μπάλα στα χέρια για να δει αν ο παίκτης της Πίνδου έχει χτυπήσει σοβαρά και επειδή δεν έχει περάσει το κέντρο του γηπέδου υποπίπτει σε παράβαση 8 δευτερολέπτων, την οποία και οι διαιτητές σωστά υποδεικνύουν. Η μπάλα δίνεται στην Πίνδο και προς τιμήν τους, ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Βλάχος σε συνεννόηση με τον παίκτη Δημήτρη Κονταξή βγάζουν εσκεμμένα την μπάλα εκτός παρκέ σε μία κίνηση fair play. Στη συνέχεια ο παίκτης των ΜΜΕ Βασίλης Λούπας κάνει την επαναφορά δίνοντας συγχαρητήρια στον προπονητή της Πίνδου.

Εμείς από την πλευρά μας, τους συγχαίρουμε όλους....αυτό είναι αθλητισμός...αυτό πρέπει να είναι το μπάσκετ!  

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα Εργασιακού Πρωταθλήματος