Συνέντευξη τύπου για το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ

Συνέντευξη τύπου για το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιανουαρίου ξεκινάει η Α΄ Φάση του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ. Τέσσερις άνθρωποι με ενεργή συμμετοχή στην διοργάνωση μίλησαν στις κάμερες απευθύνοντας κάλεσμα στην τοπική κοινωνία να στηρίξει το όλο εγχείρημα.

Από πλευράς δικηγόρων ο Θοδωρής Τσιρώνης προέτρεψε «τους ενεργούς παίκτες να βρουν το χρόνο και να στηρίξουν αυτή την πολύ καλή προσπάθεια, να βρουν διέξοδο από τις πιεστικές προπονήσεις και τα προγράμματα των ομάδων τους, χωρίς όμως να χάσουν τη λαχτάρα για το ενεργό μπάσκετ και τον πρωταθλητισμό και τους εν δυνάμει ενεργούς να βρουν τα πατήματά τους μέσα από το Εργασιακό που φέτος θα είναι πολύ πιο δυνατό, να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και να βοηθήσουν το μπάσκετ της περιοχής μας να ανέβει επίπεδο.  

Ο κ. Κυριαζικίδης, από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες που λαμβάνουν μέρος στην διοργάνωση, είπε ότι «ως παλαίμαχος πλέον και το λέω απευθυνόμενος προς όλους τους παλαίμαχους, περιμένω να ζήσω στιγμές από τα παλιά, όπως έγινε και πέρυσι. Έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές με το μπάσκετ και θα τις ξαναζήσουμε». Ο κ. Σιαράβας ανέφερε ότι «η μαζική άθληση είναι κάτι που χρειάζεται πραγματικά ο κόσμος και η κοινωνία μας» και ο κ. Αλεξίου κατέληξε λέγοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό άνθρωποι που έχουν σταματήσει τον αθλητισμό να ξαναβρεθούν στο γήπεδο, είναι επίσης σημαντικό να ξαναμπούμε στο γήπεδο υπό κανονικές συνθήκες, δηλαδή με διαιτητές, με στολές, με κόσμο».

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα Εργασιακού Πρωταθλήματος